KÜTAHYA / TAVŞANLI - Dağçeşme İlkokulu

Dağçeşme İlkokulu

Dağçeşme Mahallesi No17 Tavşanlı/KÜTAHYA
Vizyon
Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, Vatanına,milletine,bayrağına,milli ve manevi değerlerine bağlı,ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı, çağdaş, bilim ve teknolojinin farkında olan,yeniliklere açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,hoşgörü sahibi,olaylara geniş bir açıdan bakabilen, özgüveni gelişmiş, düşünen, sorgulayan, sorumluluğunu bilen bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı,Türk Milleti´nin milli,ahlâki,insani,manevi, kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren; ailesini,vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;insan haklarına saygılı,demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve Türk toplumuna yararlı yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Tavşanlı İlçesi Dağçeşme Mahallesi
İl Merkezine 45 Km, İlçe Merkezine 3 Km.