KÜTAHYA / TAVŞANLI - Dağçeşme İlkokulu

Kas

ATAM emanetin emin ellerde cumhuriyeti sen kurdun biz yaşatacağız.Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyetimizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. 100.yıl coşkusu velilerimizin katılımı, öğreci ve öğretmenlerimizin hazırladıkları etkinliklerle kutlandı..Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.NİCE YÜZYILLARA....

Ekm

Okulumuz anasınıfı öğrencileri Cumhuriyet temalı taçlarını yapıp Cumhuriyetimizin 100. yılını taçlandırdılar. Kendilerine ve öğretmenleri Özlem YAZICI ve Hatice YILDIRIM'a teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzdaki çocuklarımızın her biri bir fidan. Bugün o fidanlarımız ile birlikte Cumhuriyet’in 100. yıl etkinliği olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu bu etkinlikte birer fidan olan çocuklarımız ile birlikte yine fidan dikimi gerçekleştirdik. Çocuklarımız ile birlikte bugün dikmiş olduğumuz fidanlar da büyüyecektir. Etkinliğe katılan 3/B sınıfı öğrencilerine ve Ramazan AYAZ öğretmenimize teşekkürler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda Cumhuriyet Konulu panomuz hazırlanmııştır. Emeği geçen Özlem SAKARYA öğretmenimize, Meral KUYCAK öğretmenimize ve 4.sınıf öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Yarınlarımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize Cumhuriyeti armağan edişinin 100. yılını kazanımlarını içselleştirdiğimiz barış ve kardeşlik içinde sağlıkla yaşayacağımız nice yarınlarda kutlamak dileğiyle.

Ekm

3/B Sınıfı Öğrencileri arasında değerler eğitimi kapsamında hediyeleşme etkinliği yapıldı.

Hediyeleşme Türk halkı arasında önemli değerlerden bir tanesidir.

Hediye veren de alanda sevinir.Hediyeleşme insanlar arasında sevgi,saygı,yardımlaşma,dayanışma,dostluk,arkadaşlık gibi pek çok değerin pekişmesini sağlar.

Bu anlamlı etkinlik için başta 3/B sınıfı öğretmenimiz Ramazan AYAZ'a ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda Gaziler Günü kutlama programı düzenlendi. program kapsamında okulumuz öğrencileri arasında yapılan şiir yarışmasında sınıflar bazında dereceye giren öğrencilerimiz öğretmenleri tarafından ödüllendirildi, madalyaları takıldı. Bu güzel programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz

Dereceye giren öğrencilerimiz:

2/A sınıfından       Ahmet Celal ALPARSLAN

3/A sınıfından       Buğlem Su YALÇIN

3/B sınıfından       Mustafa AYDIN

4/A sınıfından       Elif Eslem KARABOĞA

4/B sınıfından       Elif GÖKSU

Eyl

“Bu vatan, toprağın kara bağrında
Sıradağlar gibi duranlarındır;
Bir tarih boyunca, onun uğrunda
Kendini tarihe verenlerindir...”

15 Temmuz, Türk Milletinin zor zamanlarda bir ve beraber olmanın hâlâ çok canlı olduğunun bir göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle Öğrencilerimizde demokrasi, insan hakları, vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik, yurt bilinci gibi kavramların daha iyi anlaşılması adına 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı.

Proğramın hazırlanmasında emeği geçen tüm  öğrencilerimize ve İngilizce Öğretmenimiz Saide CİNKILIÇ Hocamıza teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı’na “Merhaba” diyerek başlayan okulumuzda ilköğretim haftası coşkuyla kutlandı. Okul bahçesinde düzenlenen törende anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri heyecanlarını gizleyemediler. Programda emeği geçen tüm dördüncü sınf öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Yeni eğitim öğretim yılımızın da başarılı ve mutlu geçmesi temennisi ile destekleri ve katılımları için tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Dünya Çevre Günü sebebiyle; okulumuz 2-B sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikler gerçekleştirildi. Programın hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenimiz Ramazan AYAZ'a teşekkür ederiz.

Haz

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuzda değerler eğitimine katılan dördüncü sınıf öğrencilerimiz Tavşanlı Gençlik Merkezinde futsal maçı yaptılar. İlgi ve alakalarından dolayı Tavşanlı Gençlik Merkezi yetkililerine çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda, ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerde yer alan öğrencilerimize Tavşanlı Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllüleri tarafından eğlenceli bir gün geçirmeleri amacıyla etkinlikler düzenlendi. Öğrencilerimiz langırt oyunu, yüz boyama, balon şişirme ve dans etkinlikleriyle gönüllerince eğlendiler. Emeği geçen sınıf öğretmenimiz Ramazan AYAZ'a ve Tavşanlı Gençlik Merkezi çalışan ve gönüllülerine teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda ikinci sınıflar arası futbol müsabakası düzenlendi. Normal süresi 0-0 berabere biten maçı, penaltı atışları sonucunda 2-A sınıfı kazandı. Kazanan sınıfa okul idaresi tarafından futbol topu hediye edildi. Her iki sınıftaki öğrencilerimize katılımları için teşekkür eder, kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz 3-B sınıfı öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada Çalışkan Bilginler, Muhteşem Üçlüler ve Zeka Küpleri grupları 5 farklı dersten toplam 20 soruyu cevapladılar. Yarışmayı; Batuhan AYDIN, Hafsa BAKSİ ve Hüseyin Kayra DÖNMEZ'İn yer aldığı Çalışkan Bilginler grubu kazandı. Kazanan gruptaki öğrencilerimiz okul idaresi tarafından madalya ile ödüllendirildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada Yıldızlar, Kitap Kurtları ve Soru Dehaları grupları 5 farklı dersten toplam 20 soruyu cevapladılar. Yarışmayı, tüm sorulara doğru cevap veren; Aybars KARA, Sümeyye GİRGİN ve  Hira SARI'nın yer aldığı Soru Dehaları grubu kazandı. Kazanan gruptaki öğrencilerimiz okul idaresi tarafından madalya ile ödüllendirildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuzda dördüncü sınıflar arası futbol müsabakası düzenlendi. Müsabakayı 4-A sınıfı 3-2 kazandı. Kazanan sınıfa okul idaresi tarafından futbol topu hediye edildi. Her iki sınıftaki öğrencilerimize katılımları için teşekkür eder, kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.