KÜTAHYA / TAVŞANLI - Dağçeşme İlkokulu

Kas

Okulumuzda kız öğrencilerimize yönelik, Tavşanlı Halk Eğitimi Müdürlüğü'nde görevli usta öğreticiler tarafından, halk oyunları kursu düzenlenmektedir. Kurslar kız öğrencilerimiz için Pazartesi-Salı günleri devam etmektedir.

Kas

Öğrencilerimizde trafik bilincinin oluşturulması, trafik kurallarıyla ilgili farkındalık yaratılması ve trafik kurallarına uyma alışkanlığı kazandırmak amacıyla okulumuz Trafik ve İlk Yardım Kulübünde bulunan öğrenciler ile 2-B sınıfında öğrenim gören öğrencilerimize, Tavşanlı Belediyesi Trafik Eğitim Pistinde, 1 Kasım tarihinde, "Trafik" eğitimi verilmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda Cumartesi günü çeşitli etkinlik ve şenliklerle kutlandı. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet'imizin 99. yılı münasebetiyle,  Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında görevli öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından pano çalışması yapıldı. Çalımayı yapan Özlem Sakarya  öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Eyl

16 EYLÜL 2022 TARİHİNDE OKULUMUZDA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI YAPILMIŞTIR.

Nis

EGEP Projesi kapsamında okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencilerine sınıf öğretmenleri tarafından Şeyhi'nin Harname eserinin konusu, ana fikri ve çıkarılacak dersler gibi konular hakkında sınıflar düzeyinde etkinlik yapıldı.

Nis

Türk Hava Kurumu Tavşanlı Şubesi tarafından öğrencilerimize dağıtılan fitre ve zekat bağış zarfları öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla toplanarak şube yetkilisine teslim edilmiştir.

Nis

Okulumuzda çeşitli yarışma ve etkinliklerde birinci olan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Nis

Kış aylarının bittiği günlerde kış çayı hazırşadık. Tüm öğretmenlerimize kış çayı ikram ettik.

Nis

EGEP Projesi kapsamında sınıf öğretmenlerimiz tarafından Samsun Gazi Müzesi sanal ortamda gezdirildi.

Nis

"Trafik ve İlkyardım Haftası"  etkinlikleri kapsamında, öğrencilerimizde trafik bilincinin oluşturulması, trafik kurallarıyla ilgili farkındalık yaratılması ve trafik kurallarına uyma alışkanlığı kazandırmak amacıyla okulumuz 4-A sınıfında öğrenim gören öğrencilerimize, Tavşanlı Belediyesi Trafik Eğitim Pistinde, 26 Nisan tarihinde, "Trafik ve İlkyardım" eğitimi verilmiştir.

Nis

Ortaklarından olduğumuz I'm What In The Future konulu eTwinnig projesi kapsamında müzisyen veliler aracılığıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda online olarak konser düzenlendi.

Nis

Ortaklarından olduğumuz I'm What In The Future konulu eTwinnig projesi kapsamında tüm ortak öğretmen ve öğrenciler tarafından 23 Nisan ortak ürün çalışması yapıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında okulumuzda coşkulu bir tören gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

"I'M WHAT IN THE FUTURE" projemizde amacımız; öğrencilerimiz meslekleri tanıtmak, seçecekleri mesleklerin hayatlarını nasıl etkileyeceğinin farkına varmalarını sağlamaktır.

Kişi seçilen meslek yoluyla kendini ifade etme, yeteneklerini geliştirme ve kullanma olanağı bulur, enerjisini sevdiği ve doyum alabileceği bir meslek alanında kullandığı takdirde başarılı bir kariyer elde etme olanağına sahip olur. Kapasitesini daha iyi kullanır. Düşüncesiyle yola çıkarak öğrencilerimize meslekleri tanıtıyoruz.